onsdag, 20 september 2017

Jackpot V64 Örebro torsdag 21 september med 3,5 milj kr till en vinnare med 6 rätt.

Det blev tre Örebrosegrar på Årjäng under söndagens tävlingar.

Dapper Don gjorde debut i regi Lars Erixon i ett montélopp tillsammans med Anna Erixon. Trots tillägg blev det ledning in i första sväng men sedermera rygg på ledaren. På bortre långsidan övertog Dapper Don ledningen och resten var
närmast en defilering till överlägsen seger på 14,8/2160 meter. Förstapriset var 12 000:-.
Trea i samma lopp blev Best Beji och Sofia Adolfsson som fick ett bra lopp som tvåa i andraspår men inte riktigt kunde haka på i speedrycket på bortre långsidan men kom tillbaka över upploppet och var inte långt efter tvåan i mål på
16,6/2140 meter vilket gav 4 200:-. Åke Lindblom tränar.

Åke Lindblom sände egentränade Porthos Race till ledning efter 700 meter och drog i hårt tempo under slutvarvet till lätt seger på 14,3/2140 meter och tjänade 20 000:-.

Dagen avslutades med seger för Argos Lane och Kent P Gustavsson. Det blev en tuff inledning i tredjespår innan Argos Lane kom ner som första häst utvändigt. Han fick rygg ett tag men fick sedan attackera i tredjespår genom slutsvängen.
Argos Lane avgjorde på ett mycket bra sätt på 13,9a/1640 meter och tjänade 12 000:-.

Scot Launcher (Linda Sedström) provade för ledning men fick nöja sig med rygg på ledaren och senare tredje invändigt. Han kom fram bra på innerspår till tredjeplatsen på 15,8a/2140 meter och tjänade 5 000:-. Johan Sedström tränar.

Under lördagen på Årjäng blev det en andraplats för Livtrasir som tog ledningen men släppte efter ett drygt varv och följde med fint in i mål på 16,0/2640 meter och tjänade 5 000:-. Hans Karlsson tränar, Petter Karlsson körde.

Hans tränar även Campell J.P. som Petter körde till en tredjeplats. Det blev ett tungt lopp utvändigt ledaren men Campell J.P. höll farten bra till slut och landade på 17,0a/2140 meter vilket gav 3 500:-.

På Mantorp under lördagen blev Linda Sedström tvåa med Drive Launcher som tog över ledningen i första sväng men släppte efter 600 meter. Han fick luckan i tid och utmanade ledaren men kom aldrig förbi utan fick nöja sig med
andraplatsen på 13,8a/2140 meter och tjänade 12 500:-. Johan Sedström tränar.

Fame Suspect reds av Sofia Adolfsson i ett montélopp och fick gå mestadels först i andraspår men höll farten bra till en tredjeplats på 15,3/1640 meter vilket gav 6 200:-. Juhani Partanen tränar.

På Solvalla i fredags körde Juhani Partanen Diadora till en andraplats. Det blev ledning direkt men Juhani valde att släppa efter 750 meter och Diadora höll fint till slut på 14,6a/2140 meter och tjänade 15 000:-. Kent P Gustavsson tränar.


Bilden: Porthos Race

Rafiki Fri fick ett bra lopp som tvåa/trea i andraspår och tempot var högt första varvet. Det bet bra när Anna Isabelle Karlsson styrde på på bortre långsidan och Rafiki Fri avgjorde enkelt över upploppet till seger på 14,0a/2100 meter. Segern var värd 20 000:-, Hans Karlsson tränar.

B.T.'s Viclando hamnade långt bak i kön men gick en väldigt stark bortre långsida fram till utvändigt ledaren och hade kraft och mod att också kliva förbi ledaren kort före mål. En snygg insats som belönades med 17 000:-. Tord Andersson tränar.

Det blev ytterligare en hemmaseger eftersom Pastorns Lady löpte dött lopp efter ett lopp i rygg på ledaren och lucka i sista sväng. Hon sköt till bra sista biten och hann precis fram till dött lopp på 18,6/2140 meter. Hon fick 15 000:-, Micael Lindblom körde, Juhani Partanen tränar.

Big Boy Blue hade möjligen kunnat ordna ytterligare en hemmaseger om det inte blivit galopp från start. Han gjorde en väldigt stark upphämtning och kördes väldigt snyggt och spårsnålt av Petter Karlsson och belönades med en andraplats på 17,7/2140 meter. Andrapriset var 15 000:-, Hans Karlsson tränar.

Queen C.D. hamnade långt bak från bakspår i en spårtrappa och fick följa med i spåren på bortre långsidan. Hon spurtade fint över upploppet till en tredjeplats på 15,8a/2100 meter och fick för det 7 500:-. Christer Graaf tränar.

Bilden: Rafiki Fri

I Ponnykampen tävlar travbanornas unga mot varandra i loppkörning, frågesport och laganda. Totalt är det 24 travbanor som deltar, lagen är indelade i fem grupper där varje grupp har två deltävlingar var. Det lag som samlat flest poäng i deltävlingarna från respektive grupp gör upp i finalen på Sundbyholms travbana den 11 november där förstapriset är en säkerhetssulky från Royal Sulky. Säkerhetssulkyn tillfaller travbanan där alla unga aktiva ges möjlighet att använda den.

Självklart deltog Örebro/Linde i tävlingen och i lördags stod det klart att vi gått vidare till final! Laget vann båda sina deltävlingar och har gjort en fanatiskt insats tillsammans! 

Så boka in den 11 november och kom och heja fram vårat lag på Sundbyholm!

Butterfly Ima tog kärriärens första seger igår, tisdag, på Axevalla. Trots tung löpning utvändigt ledaren tog hon över täten 600 meter från mål och gick undan till överlägsen seger på 16,6a/2140 meter. Åke Lindblom tränar och kör.
Tvåa i samma lopp blev Novene Step (körd och tränad av Anders Göstasson) som fick ett bra lopp som trea i andraspår och kunde glida rakt fram till andraplatsen på 17,2a/2140 meter vilket gav 10 000:-.

Åke tränar också Re Love som kom ner i rygg på ledaren och knep en tredjeplats på 16,6a/2140 med sin tränare i sulkyn. Tredjeplatsen var värd 17 500:-.


Bilden: Butterfly Ima

Det blev två Örebrosegrar i helgen, båda i breddlopp, på Mantorp respektive Solvalla. Förstapriset i båda loppen var 10 000:-.

På Mantorp stod Flörten med dubbla tillägg men kom fram bra till tredje utvändigt. Peter Törnqvist avancerade på bortre långsidan och kunde attackera för fullt in på upploppet.
Flörten avgjorde väldigt lätt till seger på 15,6/2180 meter. Peter är också tränare till Flörten.

På Solvalla körde Anna Isabelle Karlsson Saint Mathilda som inte kunde hålla ledning från innerspår men kunde kliva ut i andraspår direkt och fick tredje utvändigt. Mitt i slutkurvan
attackerade Saint Mathilda i tredjespår och hon klev förbi på ett behagligt sätt med till synes krafter kvar på 13,0a/1640 meter. Hans Karlsson tränar.

Bilden: Flörten

Mombasa debuterade på allra bästa sätt genom att ta ledningen in i första sväng och kunde sedan dra undan till lätt seger på 17,9/2080 meter och tjänade 15 000:-.
Micael Lindblom tränar, Juhani Partanen tränar.

Juhani Partanen tränar även Bellflower som gjorde en bra insats som tvåa. Från rygg på ledaren höll hon fint till andraplatsen på 14,3a/2080 meter och tjänade 11 000:-. Micael Lindblom körde.

Be Hot knep en tredjeplats efter en invändig resa. Hon kom fram mellan hästar i slutkurvan och spurtade fint till tredjeplatsen på 16,4a/2080 meter och tjänade 3 500:-. Per-Olof Odell.


Bilden: Bellflower vid seger på Fornaboda

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg