onsdag, 17 januari 2018

Mässor och utställningar

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

Mässor och utställningar

Örebrotravet är en utmärkt arena för mässor och utställningar. Vi erbjuder ett av Örebros mest tillgängliga lägen och vår placering bara några minuter söder om Örebro centrum och inte mer än ett drygt stenkast från E20, gör det enkelt att ta sig till oss med såväl kollektiva färdmedel som bil. Att vi dessutom erbjuder en generöst tilltagen gratisparkering precis utanför entrén gör inte saken sämre!

 

Inne i arenan hittar Du över 1200 kvm utställningsytor, restauranger med plats för över 500 sittande matgäster samtidigt och en stor publikläktare med möjligheter att inrymma scen för föreläsningar eller uppträdanden.

Mässor och utställningar på Örebrotravet 2017

En rad företag har redan upptäckt möjligheterna med att förlägga sin mässa eller utställning till Örebrotravet.

 


Kontakta oss för mera information eller offert:

 

Emma Lindblom
Mob: 072-529 21 11 | emma.lindblom@orebro.travsport.seLäs 7240 gånger Senast ändrad onsdag, 25 januari 2017 08:00
Mer i denna kategori: Sponsorlopp/Heldag »

Annons - Sponsorer

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg