söndag, 21 januari 2018

Viper Lavec vann trots startgalopp

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Viper Lavec gjorde sin första start för i år och också första starten i regi Lars Friberg och det slutade med säker seger.
Viper Lavec galopperade dock innan bilen släppte fältet och tappade 20-30 meter men fick rygg att följa i på bortre långsidan och han avgjorde säkert på 15,0a/2140 meter. Segern var värd 20 000:-.

Hope of Joy kom ner i rygg på ledaren i första sväng och fick lucka mellan hästar på upploppet och sköt till fint till tredjeplatsen på 14,7a/2140 meter. Tredjeplatsen gav 8 000:-, Anders Göstasson tränar.

Trea blev även Livtrasir som fick ett bra lopp som tvåa i andraspår och fick dra tåget på bortre långsidan. Han höll farten fint till tredjeplatsen på 15,3a/2140 meter och tjänade 7 500:-. Petter Karlsson körde, Hans Karlsson tränar.


Bilden: Viper Lavec vid sitt kvallopp 2015

Läs 502 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg