söndag, 21 januari 2018

A.Hannibal vann på Mantorp

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

A.Hannibal har kommit tillbaka i riktig toppform och tog i måndags på Mantorp en enkel seger tillsammans med sin tränare Åke Lindblom.
Det blev ledning direkt och A.Hannibal gick undan till seger på 14,5a/2140 meter på en regnblöt bana. Segern var värd 35 000:-.

Garland Frazer gjorde en ny tapper insats. Han provade för ledning men fick backa ner till vad som blev tredje invändigt. Varvet kvar gick han ut utvändigt ledaren och
tog ner denne men fick ge sig för en som smugit med bakom och nöja sig med en ny andraplats på 17,2a/2640 meter vilket inbringade 7 500:-. Bernt Eriksson tränar.

På Färjestad i måndags kördes det ett försök och finallopp och Drive Launcher blev trea i såväl försök som final.
Tillsammans med sin tränare Johan Sedström fick Drive Launcher tredje invändigt i båda loppen och spurtade snyggt till två tredjeplatser på 13,4a/2140 respektive 14,1/2160 meter och tjänade totalt 20 000:-.

C.C.Simon gjorde en ny fin insats i monté tillsammans med Anna Erixon. Han fick gå utvändigt mest hela vägen och höll starkt på 14,3/1660 meter under allt annat än fina förhållanden och tjänade 8 500:-.
Lars Erixon tränar.


Bilden: A.Hannibal

Läs 333 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg