söndag, 21 januari 2018

Lucifer Lane vann Counts Pride Pokalen

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Lucifer Lane hade återhämtat sig efter en tuff E3-final och fick en perfekt resa i rygg på ledaren. Körande Johan A Nilsson använde open stretch och Lucifer Lane hann precis fram till seger på 13,8a/2140 meter på en rejält vattensjuk bana.
Segern var värd 125 000:-, Thomas L Nilsson tränar.

På Eskilstuna gjorde Orne As en ny fin insats. Från elftespår blev det köposition och Jorma Kontio hade stora problem att hitta fritt spurtutrymme men Orne As levererade en sylvass spurt över upploppet till en tredjeplats på 15,5a/3140 meter och tjänade 9 500:-.
Lars Friberg tränar.


Bilden: Lucifer Lane spurtvann Counts Pride Pokalen.

Läs 454 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg