söndag, 21 januari 2018

Två segrar i helgen

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Det blev två Örebrosegrar i helgen, båda i breddlopp, på Mantorp respektive Solvalla. Förstapriset i båda loppen var 10 000:-.

På Mantorp stod Flörten med dubbla tillägg men kom fram bra till tredje utvändigt. Peter Törnqvist avancerade på bortre långsidan och kunde attackera för fullt in på upploppet.
Flörten avgjorde väldigt lätt till seger på 15,6/2180 meter. Peter är också tränare till Flörten.

På Solvalla körde Anna Isabelle Karlsson Saint Mathilda som inte kunde hålla ledning från innerspår men kunde kliva ut i andraspår direkt och fick tredje utvändigt. Mitt i slutkurvan
attackerade Saint Mathilda i tredjespår och hon klev förbi på ett behagligt sätt med till synes krafter kvar på 13,0a/1640 meter. Hans Karlsson tränar.

Bilden: Flörten

Läs 522 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg