söndag, 21 januari 2018

Örebro/Linde till final i Ponnykampen

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I Ponnykampen tävlar travbanornas unga mot varandra i loppkörning, frågesport och laganda. Totalt är det 24 travbanor som deltar, lagen är indelade i fem grupper där varje grupp har två deltävlingar var. Det lag som samlat flest poäng i deltävlingarna från respektive grupp gör upp i finalen på Sundbyholms travbana den 11 november där förstapriset är en säkerhetssulky från Royal Sulky. Säkerhetssulkyn tillfaller travbanan där alla unga aktiva ges möjlighet att använda den.

Självklart deltog Örebro/Linde i tävlingen och i lördags stod det klart att vi gått vidare till final! Laget vann båda sina deltävlingar och har gjort en fanatiskt insats tillsammans! 

Så boka in den 11 november och kom och heja fram vårat lag på Sundbyholm!

Läs 857 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg