onsdag, 17 januari 2018

Claymore vann på Mantorp

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Claymore tog årets första seger på Mantorp i måndags.

Från sjundespår bakom bilen blev det ledning direkt och Claymore gick undan till lätt seger på 16,2a/2140 meter och tjänade 8 000:-.
Per Fromell tränar.

Hercules Boko hamnade invändigt från start men kom loss och fick attackera i vida spår i slutsvängen. Han spurtade snyggt till andraplatsen på 15,5a/2140 meter och tjänade 25 000:-.
Petter Karlsson körde, Hans Karlsson tränar.

2-åriga Karin Arriba stod för en fin debut. Hon inledde i ledning men släppte efter ett varv och följde med fint till tredjeplatsen på 17,6/1640 meter och tjänade 7 500:-.
Micael Lindblom körde, Juhani Partanen tränar.

På Axevalla i tisdags blev Mightiness trea tillsammans med Tobias Modig. Hon fick tredje utvändigt till att börja med och kom fram ett hack varvet kvar. Hon fick attackera 300 meter
från mål och närmade sig tätduom men kom aldrig förbi utan fick nöja sig med en tredjeplats inte alls långt efter vinnaren. Tiden blev 16,7a/2140 meter, tränar gör Louise Granstedt/Tobias Modig.

På Eskilstunas lunchtrav i tisdags blev det två tätplaceringar.

Robin Razz Trot kom fram bra som tvåa i andraspår i ett litet fält. Han fick attackera på bortre långsidan och höll farten bra och knep andraplatsen kort före mål på 16,5/2160 meter vilket var värt 5 000:-.
Elin Dalegård tränar.

Perfect Blackout fick ett bra lopp i rygg på ledaren och följde med fint till tredjeplatsen på 14,9a/1640 meter och tjänade 3 500:-. Danne Jansson körde, Torbjörn Maltesson tränar.


Bilden: Claymore

Läs 964 gånger

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg