söndag, 21 januari 2018

Våra hästar

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Ponnyhästar
Aristocrat
1997
e: Skogmyrens Invit
u: Carmenzita
Acke som han kallas är en underbar ponny. Han är den perfekta läromästaren för både stora och små.

Atlas TT
2003
e: Radier
u: Molly IV
Atlas TT är en duktig travskoleponny och tävlingsponny. På travskolan jobbar han på och på tävlingsbanan glänser han.

Bill
2004
e: Radier
u: Molly IV
Bill är Atlas lillebror och precis som sin bror älskar han att tävla. Bill jobbar främst med de lite äldre barnen.

Bull
2004
e: Radier
u: Olivia Prinsess
Bull är Atlas och Bills ”kusin”. Han är lite som Emil i Lönneberga, ett stort hjärta men ibland blir det hyss. Bull är med på alla kurser på travskolan och ibland tävlar han. 

Häggen
1995
e: Kanel
u: Lisette
Häggen är travskolans äldsta kille. Han lär de allra minsta barnen grunderna och han håller ordning de andra ponnyhästarna.

Ilemon
1996
e: Kanel
u: Levida
Ilemon är världens snällaste ponny! Han älskar barn och att bada. Men främst älskar han att springa på travbanan.

Info
1996
e: Kanel
u: Aja
Info är en blyg men snäll kille. Han gillar att ha lugn och ro och snälla travskolebarn.

Kahlua Skott
2007
e: Skotte
u: Kvarts-Gull
Kahlua är en bestämd dam, hon ser helst att det är hon som bestämmer.  Kahlua har ibland myror i brallan när hon står på gången. Hon älskar att vara ute och jobba på kurser och på tävlingsbanan.

Kryddgårdens Russin
2003
e: Juventus
u: Emira
Här är tjejen som gillar att visa upp sig. Russin har två växlar, den ena är långsam och den andra är pigg. Vilken det blir vet man inte, det beror på vilken sida hon har vaknat på.


Kurant Skott
2008
e: Junisorken
u: Kvarts-Gull
Kurant är en häftig häst som är snäll, springer fort på tävlingsbanan men är lugn på kurserna. Ibland kallas hon för travskolans krokodil…

Lydig
2002
e: Fredrik
u: Silveråkerns Lydia
Lydig älskar mat, han är travskolans hungrigaste ponny. Lydig är den ponny som man får köra sitt första lopp med för han är världens bästa och snällaste. 

Rolita
2008
e: Kasper I.
u: Rolett
Rolita är en vacker och snäll liten häst, det ända hon inte gillar är när man rider bak och fram. Rolita gillar ordning och reda. Hon är en duktig tävlingsponny som alltid gör sitt bästa.

Rosenhagas Nuit
2003
e: Rosenhagas Electron
u: Rosenhagas Highlight
Mulle som han kallas är den perfekta ponnyn att ha med på ponnyridning/körning. Då får alla som vill prova på trav under lugna och trevliga former. Mulle är noga med att kontrollera att alla barn som går på kurs eller tävlar honom har tränat armarna ordentligt.

 

 

Varmblod

Art Fri
2001
e: Meadowbranch
u: Olly Fri
Art är en snäll och lugn grabb och den perfekta nybörjarhästen. Han är underbar att köra och rida och hjälper alltid sin kusk/ryttare att lyckas.

Axel Bäckå
2002
e: Giant Chill
u: Mary Bäckå
Axel är en herre som gillar att jobba. Han går med i alla kurser, både i monté och körning och är den som gillar tandemkörning bäst.


Eddie Smasher
2007
e: Smasher
u: Annie Crown
Eddie är ”Lill killen” i gänget. Han jobbar på alla kurser, monté och körning och går även tandemkörning. Det han gillar mest är att vara med i Tomtetåget när alla barn på travskolan är med.

Timber Jazz
2001
e: Smasher
u: Bologna I.T.
Jazzen är travskolans ”Lilleskutt”. Jazzen tycker det mesta är lite otäckt men han gör aldrig något dumt. Jazzen går tandemkörning och rids och körs på travskolan.

Xipe Totec Karsk
2010
e: Look De Star
u: Nova Karsk
Xipen är den piggaste grabben ut av de alla men har ett hjärta av guld. Han gillar att bli riden, körd och gå med på tandemkörning. 

 

Läs 1168 gånger Senast ändrad måndag, 17 juli 2017 19:36

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg